Chata s prekrásnou záhradou v extraviláne obce Svinica

65 000 €
Predaj

4128

ID Nehnuteľnosti

821 m2

Veľkosť

Popis

Exkluzívne, iba u nás, Vám ponúkame na predaj drevenú chatu unimobunkového typu s jedinečnou záhradou plnou netradičných ovocných a okrasných drevín o rozlohe 821 m2. Chata je situovaná na vŕšku, v extraviláne obce Svinica, v záhradkárskej oblasti, s prekrásnym výhľadom na náprotivné Slanské vrchy, iba 15 min. po diaľnici z Košíc. Veľkým benefitom ponúkanej nehnuteľnosti je vlastná vŕtaná 50 m studňa, s vybudovaným rozvodom vody. Majiteľov poteší šikovne postavený nový altán, z ktorého je romantický výhľad na vychádzajúce slnko spoza Slanských vrchov.

Ponúkaná nehnuteľnosť je umiestnená mimo hlavnej cesty, v slepej uličke, priamo pri lese, orientovaná na východnú a južnú stranu, čo vytvára ideálne podmienky na pestovanie. Na svoje si prídu milovníci súkromia, relaxu, záhradníčenia, prírody či hubárčenia.. Chata pozostáva z dvoch drevených unimobuniek, ktoré je možné vzájomne prepojiť. V prednej časti sa nachádza obývacia izba s pieckou, ktorá je využívaná aj ako spálňa, v druhej časti je situovaná kuchyňa, v ktorej je prietokový ohrievač. Do chaty je zavedená voda a elektrina, toaleta je riešená formou suchého WC. Súčasný majiteľ má prenajatú aj časť priľahlého lesa vo výmere 200m2.

Skutočným skvostom je záhrada, v ktorej sa nachádzajú unikátne stromy, noví majitelia si pochutnajú na plodoch hurmikaki, figy, kiwi, goji, arónie, na svoje si prídu aj znalci starých pôvodných odrôd jabĺk, slivák či višní. Poteší aj hojne rodiaca lieska, orech a mandľa. Nechýbajú borovnice, maliny, či muchovník. V záhrade sa nájde aj niečo pre milovníkov okrasných drevín v podobe vzácneho cédra sibírskeho a atlantického. Na pozemku sa nachádza 5m3 zberná nádoba na vodu s vybudovaným zavlažovacím systémom. V zadnej časti je prístavba na náradie a drevo.

Vďaka výbornej dostupnosti a napojeniu na diaľnicu ide o vyhľadávanú lokalitu, v ktorej sa stavajú nové chaty s celoročným užívaním, vďaka čomu je zabezpečená údržba cesty aj v zimnom období. V danej lokalite nie je stanovený limit na zastavanosť územia, a tak noví majitelia nie sú limitovaní v prípade výstavby novej chaty alebo jej rozšírenia.

Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného právneho servisu ako aj vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom vlastníckych práv. Vypracovanie zmluvnej dokumentácie nám zabezpečuje advokátska kancelária, ktorá realizuje zároveň aj autorizáciu zmlúv. Radi Vám poskytneme aj odborné poradenstvo v oblasti financovania danej nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, a tiež v oblasti interiérového dizajnu

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

 

Adresa

Adresa: Svinica
  • Krajina: Slovensko (Slovenská republika)
  • Lokalita: Košice okolie
Otvoriť na Google mape
  • ID Nehnuteľnosti 4128
  • Cena 65 000 €
  • Typ nehnuteľnosti Domy
  • Stav nehnuteľnosti Predaj
  • Veľkosť 821 m2

Porovnať