Rodinný dom v mestečku Pálháza

34 900 €
Predaj

4169

ID Nehnuteľnosti

65 m2

Veľkosť

Popis

Exkluzívne, iba u nás, vám ponúkame na predaj rodinný dom v mestečku Pálháza, ktorá sa nachádza iba 15km od slovenských hraníc (hraničný prechod Skároš). Pálháza sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou, v obci sa nachádza nákupné stredisko, pošta, reštaurácie, auto umyváreň, benzínová pumpa, ale aj najlepšia langošáreň ovenčená množstvom ocenení. Novinkou je započatá rekonštrukcia cestnej komunikácie, a tak nových majiteľov onedlho poteší aj úplne bezproblémová a pohodlná cesta. V rodinnom dome o rozlohe 65 m2 sa nachádzajú 2 izby, predsieň, kuchyňa so špajzou a kúpeľňa s toaletou. K domu prináleží pekný, štvorcový, slnečný pozemok o rozlohe 1 200 m2. Dom sa nachádza v tichej uličke, mimo hlavný ťah, s výhľadom na okolité lesy a polia.

Pri výstavbe rodinného domu bol použitý stavebný materiál kameň a tehla, valbová strecha domu je zo škridle. Okná a vstupné dvere sú pôvodné, drevené. Vykurovanie nehnuteľnosti je na tuhé palivo, v kuchyni, a rovnako tak aj v obidvoch izbách, je komínový systém s možnosťou osadenia kozuba alebo piecky. Rodinný dom je napojený na všetky IS a síce elektrinu, vodu a kanalizáciu, plyn je na hranici pozemku s možnosťou pripojenia.

DISPOZÍCIA
Pri vstupe do domu je predsieň, vľavo sa nachádza priestranná štvorcová kuchyňa so špajzou a dobudovaná kúpeľňa s toaletou. napravo sú situované dve izby. V zadnej časti domu je výstup na povalu a technická miestnosť pre uskladnenie náradia a dreva.

CENA NEHNUTEĽNOSTI BOLA STANOVENÁ NA ZÁKLADE AKTUÁLNEHO KURZU, realitná kancelária si vyhradzuje právo na zmenu ceny podľa aktuálneho kurzu forintu.

V cene je zahrnutý poplatok za právne služby v Maďarsku, vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie listu vlastníctva, tlmočenie, prepis inžinierskych sietí. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo (napr. pri obnove kupovanej nehnuteľnosti, komunikácii s úradmi a pod). Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti interiérového dizajnu alebo re-dizajnu nábytku a doplnkov.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Adresa

Adresa: Pálháza
  • Krajina: Maďarsko
  • Lokalita: Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Mesto: Pálháza
Otvoriť na Google mape
  • ID Nehnuteľnosti 4169
  • Cena 34 900 €
  • Typ nehnuteľnosti Domy
  • Stav nehnuteľnosti Predaj
  • Veľkosť 65 m2
  • Rozloha pozemku 1200 m2

Porovnať