Zrekonštruovaný rodinný dom v obci Füzérkajata

53 700 €
Predaj

4194

ID Nehnuteľnosti

85 m2

Veľkosť

Popis

Exkluzívne, iba u nás, vám ponúkame na predaj zrekonštruovaný rodinný dom obľúbeného gazdovského typu v prekrásnej malebnej dedinke Füzérkajata, ktorá je vzdialená iba 15 km od hraničného prechodu Skároš. Zaujímavosťou tejto obce je jej poloha, a to vzhľadom k blízkosti hradu Füzér či jazera Izra na slovenskej strane, ktoré je vzdialené iba 7 km od obce. V rodinnom dome o rozlohe 85m2 sa nachádzajú 3 izby, chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou, špajza a kúpeľňa so samostatným WC. Súčasťou domu je technická miestnosť, v ktorej je osadený kotol a drevená garáž. K rodinnému domu prináleží rovinatý slnečný pozemok o rozlohe 1 700 m2. Benefitom tejto nehnuteľnosti je vlastná studňa na pozemku. Vďaka polohe rodinného domu si budú môcť noví majitelia užívať romantický výhľad na okolité Slanské vrchy.  

Pri výstavbe nehnuteľnosti bol použitý stavebný materiál kameň, strecha domu je škridlová, v roku 2023 prešla rekonštrukciou, došlo ku kompletnej výmene latovania, strašná krytina bola použitá pôvodná, z dôvodu jej dobrého stavu a kvality. Rekonštrukciou prešla aj fasáda domu, v roku 2023 bol dom nanovo omietnutý a vymaľovaný. V celom dome sú nové plastové okná a vstupné dvere, podlaha je kombináciou drevenej palubovky a linolea. 

Vykurovanie nehnuteľnosti je v súčasnosti formou kotla na tuhé palivo, pričom rozvod tepla zabezpečujú radiátory osadené v každej miestnosti. Veľkou výhodou je už vybudovaný plynový rozvod do technickej miestnosti domu, a tak novým majiteľom stačí iba požiadať o pripojenie na plyn. Rodinný dom má všetky inžinierske siete a síce elektrinu, vodu a kanalizáciu, plyn je dotiahnutý do domu. Noví majitelia ocenia aj vlastnú studňu s dostatkom vody.

DISPOZÍCIA
Pri vstupe do domu je štvorcová chodba, vľavo sa nachádza obývacia izba, oproti vstupu je kúpeľňa a samostatná toaleta. Vpravo je situovaná kuchyňa s jedálenskou časťou a špajza. v zadnej časti sú ďalšie 2 izby.

CENA NEHNUTEĽNOSTI BOLA STANOVENÁ NA ZÁKLADE AKTUÁLNEHO KURZU, realitná kancelária si vyhradzuje právo na zmenu ceny podľa aktuálneho kurzu forintu.

V cene je zahrnutý poplatok za právne služby v Maďarsku, vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie listu vlastníctva, tlmočenie, prepis inžinierskych sietí. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo (napr. pri obnove kupovanej nehnuteľnosti, komunikácii s úradmi a pod). Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti interiérového dizajnu alebo re-dizajnu nábytku a doplnkov.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Adresa

Adresa: Füzérkajata
  • Krajina: Maďarsko
  • Lokalita: Borsod-Abaúj-Zemplén
  • Mesto: Füzérkajata
Otvoriť na Google mape
  • ID Nehnuteľnosti 4194
  • Cena 53 700 €
  • Typ nehnuteľnosti Domy
  • Stav nehnuteľnosti Predaj
  • Veľkosť 85 m2
  • Rozloha pozemku 1700 m2

Porovnať